HemOm NAF

Flowserve NAF

Flowserve NAF är en ledande leverantör av avancerade styrenheter, manöverdon och ventiler för full kontroll och säker drift inom Papper- och Massa, Kemi- och Petrokemi-, Olja och Gas-, Kraftverks- och Stålverksindustrier över hela världen.

NAF – innovatören

NAF startade sin verksamhet redan 1899. År 1904 levererade företaget sina första ventiler i rostfritt stål för processindustrin. Och 1933 presenterade vi världens första kulventil, något vi är mycket stolta över.

Med vår unikt långa erfarenhet är vi idag en världsledande leverantör av avancerade ventillösningar till Papper- och Massaindustrin. Vi levererar även till annan processindustri, exempelvis Kemi- och Petrokemi-, Olja och Gas-, Kraftverks- och Stålverksindustrier, då ofta tillsammans med andra Flowserve-enheter.

Genom åren har NAF presenterat flera innovativa lösningar, som uppfyller branschens hårda krav. Sedan 2002 är vi en del av Flowserve. Detta ger oss tillgång till en global försäljningsorganisation samt större tillgång till utvecklingsresurser.

Flowserve

Flowserve Corporation är en av världens främsta specialister på industriell flödeskontroll, med inriktning på processindustrin.

Med omkring 18.000 medarbetare i 126 bolag, en omsättning på $3,5 miljarder och verksamhet i 55 länder har Flowserve, och NAF, de resurser och den erfarenhet, som krävs för att kunna utveckla och leverera lösningar och produkter, som genom en säker och kostnadseffektiv drift hjälper kunderna att överträffa sina uppsatta mål.

Parallellt med våra Flowserve-värderingar; Människor, Säkerhet, Integritet, Innovation, Ansvar och Effektivitet, har vi också ett klart definierat syfte med vår verksamhet:

”Tillsammans skapar vi extraordinära lösningar för flödeskontroll för att göra världen bättre för alla”.